Deflategate

[vc_row el_class=”td-ss-row”][vc_column width=”1/3″][td_block_4 custom_title=”” tag_slug=”deflategate” limit=”10″ ajax_pagination=”load_more” ajax_pagination_infinite_stop=”4″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Deflategate begyndte i januar 2015 i forbindelse med AFC-finalen mellem New England Patriots og Indianapolis Colts. New England Patriots.

Colts anklagede Patriots’ quarterback Tom Brady for bevidst at have fået taget luft ud af nogle af boldene, og på baggrund af målinger af boldtryk i pausen af kampen, valgte NFL at iværksætte en stor undersøgelse ledet af Ted Wells.

Undersøgelsens (også kaldet the Wells Report) konkluderede, at der var “mere sandsynligt end ikke sandsynligt”, at Brady kendte til, at der var blevet taget luft ud af boldene før kampen.

Brady blev idømt fire spilledages karantæne for sin rolle i Deflategate, som bestod i at have været “generelt vidende” om, at der blev taget luft ud af boldene.

Karantænen blev dog givet på baggrund af Bradys manglende samarbejdsvilje.

Samtidig blev Patriots idømt en bøde på en million dollars – den hårdeste bødestraf i NFL’s historie – og fik frataget deres førsterundevalg i 2016 NFL Draft.

Patriots’ ejer Robert Kraft valgte at acceptere straffen, mens Brady valgte at appellere sin karantæne.

Siden stadfæstede NFL kommissær Roger Goodell karantænen til Tom Brady, der i stedet gik rettens vej for at få ophævet sin straf.

Kort før sæsonstart annullerede en distriksdommer i New Jersey den straf, som NFL havde givet Brady, der dermed kunne spille i 2015.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *