2015 NFL Draft: De sikre 32 – Offensiven

Som altid sætter vi her få dage før årets NFL Draft fokus på de spillere, der lige nu er i spil til at blive valgt i første runde, og her gælder det først de offensive spillere.

I år er der færre “sikre” for mange hold har kun en førsterunde karakter på 16-17 spillere, og det betyder, at der kan komme masser af overraskelser i den sidste del af første runde.

Quarterbacks

Sidste år blev der valgt tre quarterbacks i første runde, men i år må vi med stor sandsynlig nøjes med to – Florida States Jameis Winston og Oregons Marcus Mariota.

Mens Winston næsten med sikkerhed bliver valgt af Tampa Bay Buccaneers med draftens allerførste valg, så er der lidt mere spænding omkring Mariota, og hvor han ender.

Det er givet, at Oregon-quarterbacken bliver valgt i første runde, og det er også givet, at han bliver valgt meget tidligt og måske som den anden spiller i årets NFL Draft.

Der er nemlig bud efter Mariota, der har stærke bejlere som Cleveland Browns, San Diego Chargers, Philadelphia Eagles og potentielt også kan blive valgt af Tennessee Titans, New York Jets, Chicago Bears, St. Louis Rams eller New Orleans Saints.

Efter Winston og Mariota er der ikke meget at komme efter, og det vil være en gedigen overraskelse, hvis der bliver valgt endnu en quarterback i første runde. Det skulle da lige være fordi, et hold har Baylors Bryce Petty, Oregon States Sean Mannion, UCLA’s Brett Hundley eller Colorado States Garrett Grayson rangeret som et andenrundevalg.

Så kan der nemlig være fidus i at handle sig op i bunden af første runde og tage en quarterback dér, fordi førsterundevalg som de eneste får fireårige aftaler med en holdoption på et femte år.

Mindre sikre valg i parentes

Jamies Winston, Florida State
Marcus Mariota, Oregon
(Bryce Petty, Baylor)
(Sean Mannion, Oregon State)
(Garrett Grayson, Colorado State)
(Brett Hundley, UCLA)

Læs om running backs, wide receivers og tight ends på næste side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *