2015 NFL Draft: De sikre 32 – Defensiven

Som altid sætter vi her få dage før årets NFL Draft fokus på de spillere, der lige nu er i spil til at blive valgt i første runde, og her gælder det så de defensive spillere.

Defensive tackles

Mange mener, at draftens allerbedste spiller skal findes på netop denne position, og det er også svært at komme uden om supertalentet fra USC, Leonard Williams. Williams er en “Richard Seymour”-type, der med stor sandsynlighed bliver valgt i top fem af enten Jacksonville Jaguars (#3), Oakland Raiders (#4) eller Washington Redskins (#5).

Washingtons massive nose tackle Danny Shelton kan også gå i top 10 til et hold som Chicago Bears (#7), men mest sandsynligt er det, at Shelton ender et sted midt i første runde. Cleveland Browns (#12/#19) er en oplagt destination, men San Francisco 49ers (#15) og San Diego Chargers (#17) er andre hold, der kan bruge hjælp til den defensive linje.

Begge hold er også varme bud, når det drejer sig om Oregons hamrende atletiske Arik Armstead, der er et rigtig godt fit til 3-4 systemet og kan flyttes rundt på linjen. Armsteads talent er kæmpestort, og han bør gå i top 20.

Om Texas’ Malcom Brown også ender i top 20 er mere tvivlsomt. Brown har størrelsen til at spille nose tackle i et 3-4, men han er formentligt bedre i et 4-3 system, og derfor vil han være interessant for hold som Cincinnati Bengals (#21) og Detroit Lions (#23).

Oklahomas Jordan Phillips, Florida States Eddie Goldman og hans holdkammerat Mario Edwards Jr. er også potentielle førsterundevalg, der kan blive valgt i den nederste del af første runde. Det samme gør sig gældende for Clemsons Grady Jarrett, der kan være et overraskende valg i top 32.

Mindre sikre valg i parentes

Leonard Williams, USC
Danny Shelton, Washington
Arik Armstead, Oregon
(Malcom Brown, Texas)
(Jordan Phillips, Oklahoma)
(Eddie Goldman, Florida State)
(Mario Edwards Jr., Florida State)
(Grady Jarrett, Clemson)

Læs videre om defensive ends/outside linebackers på næste side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *