2014 NFL Draft mock draft 2.0 – Jacob Nørtov

NFL Scouting Combine er overstået, og det er selvfølgelig lig med en ny mock draft. Her kan du læse, hvordan de 32 første valg lige nu kan falde.

* I min optik rykkede den netop overståede draft event ikke det store på rangeringen af de bedste spillere og heller ikke på min mock draft. Der var selvfølgelig et par spillere, der enten så deres værdi stige eller falde, men Scouting Combine har ikke ændret markant på min rangering af spillerne.

* Jeg har nu fire quarterbacks i første runde af min mock draft. Derek Carr kan gå højere, end jeg har ham lige nu, og Johnny Manziel kan falde længere.

* Running backs i første runde? Ikke i min mock draft, og det kommer der formentligt heller ikke. Positionen har ikke længere den samme værdi, og derfor ser jeg ikke en back klare cuttet blandt de 32 første.

* Jeg har fortsat seks wide receivers i første runde. Selvom det er en stærk og dyb position, så vil der fortsat være rift om de bedste, og det er en kasteliga, hvor receiverne har stor betydning.

* Faktisk har jeg kun én ny spiller i forhold til sidste mock draft. Ind Derek Carr, og ud med Cyrus Kouandjio.

* Der er mange talenter på den offensive linje, og de vil gå hurtigt – nogle måske højere end de egentligt bør.

* Jeg kunne godt se Khalil Mack blive valgt i top 3, men jeg tror fortsat han går efter Jadeveon Clowney.

* Der er ingen trades med i denne mock draft, men to handler vil give mening: Falcons (6) -> Rams (2) for at vælge Clowney, og Dolphins (19) -> Titans (11) for at vælge en offensive tackle – og Titans vil så kunne vælge Barr med bedre værdi.

Anyway, her er mit bud på de 32 førsterundevalg:

[table id=53 /]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *