2014 NFL Draft mock draft 1.0 – Jacob Nørtov

Scouting Combine er lige om hjørnet, og hvad vil være mere passende end et overblik over, hvordan første runde af 2014 NFL Draft kunne se ud.

Her er mit bud på, hvordan de 32 første valg falder.

* Kvaliteten af dette års quarterbacks er middelmådig. Flere mener ikke, der er en reel franchise quarterback, og selvom Derek Carr har en stærk arm, er der ikke blevet plads til ham.

* Ingen running backs i første runde. Men kan dog se Carlos Hyde eller Tre’ Mason ryge til Browns med det 26. valg.

* Mange wide receivers. Det er en stærk, dyb position med noget for enhver smag. NFL er en kasteliga, og nogle analytikere – eks. NFL.com’s Daniel Jeremiah har hele syv wide receivers i sin første runde. Mit bud er, at der går fem til maj men andre positioner er svagere i år eks. safety, defensive tackle og det skubber receivers op ad brættet.

* Kun én tight end. Jace Amaro kunne godt ryge sidst i første runde.

* Masser af offensive tackles. Mange hold har behov og kvaliteten er ganske fin. Kun en enkelt guard, og jeg kan godt se en første runde helt uden en interior lineman.

* Har du brug for en defensive tackle, så vælg den hurtigt. God kvalitet i toppen, mindre god dybde. Hageman kan ryge endnu højere efter the Combine, men jeg ville ikke turde tage ham før tidligst i 20’erne.

* Ud over Jadeveon Clowney og Kony Ealy mangler der virkelig supertalenter på defensive end til at gå på førstedagen.

* Linebacker-gruppen er generelt solid, men den virkelige styrke på positionen ligger i 2.-3. runde med spillere som Chris Borland, Ryan Shazier, Kyle Van Noy, Carl Bradford m.m. Khalil Mack er efter min mening suverænt den bedste i årets draft.

* Har fundet plads til tre cornerbacks men kan godt se Marcus Roberson ryge i første runde. Nogle mener, han ville være den bedste i draften, hvis han ikke havde været så skadet.

* Safety-positionen er svagt besag. Calvin Pryor er den bedste, Ha Ha Clinton-Dix vil blive valgt i første runde, men ellers er Jimmy Ward næste mand i rækken i 2./3-runde.

[table id=52 /]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *