2014 NFL Draft: De sikre 32 – Defensiven

Som altid sætter vi her få dage før årets NFL Draft fokus på de spillere, der lige nu er i spil til at blive valgt i første runde, og her gælder det så de defensive spillere.

South Carolinas defensive end Jadeveon Clowney er blevet kaldt et unikt talent, og mange mener, at han er dette års NFL Drafts allerbedste spiller. Derfor er han selvfølgelig også i spil til at blive valgt som den første spiller, selvom han måske ikke er et helt ideelt fit til Houston Texans.

Hvis Texans – mod bookmakernes forventning – går i en anden retning, bør Clowney ikke blive valgt senere end som nummer tre (Jacksonville Jaguars).

Clowney er dog suverænt den bedste spiller på sin position, og vi skal et stykke længere ned i første runde, før Missouris Kony Ealy, Auburns Dee Ford og Boise States DeMarcus Lawrence kommer i spil.

Ealy, der er lidt af en tweener og ses som defensive tackle af nogle hold, kan gå så tidligt som til Dallas Cowboys (16), men mest sandsynligt er det, at Missouri-linemanen bliver valgt i bunden af første runde. Det vil dog ikke overraske, hvis han ryger ud af de første 32.

Det samme kan gøre sig gældende for Dee Ford, der også er tweener mellem defensive end og outside linebacker. Fords stærkeste kort er hans pass rush, men nogle mener, at han kun har få tricks i bogen. Det kan skade hans værdi, og Ford skal håbe at hold som New Orleans Saints (27) eller Denver Broncos (31) napper ham i første runde. Lawrence er mere et outsider-valg i bunden af første runde, og chancen for at han går blandt de 32 første er ikke stor.

Mindre sikre valg i parentes

Defensive ends
Jadeveon Clowney, South Carolina
(Kony Ealy, Missouri)
(Dee Ford, Auburn)
(Demarcus Lawrence, Boise State)

Læs videre om defensive tackles og linebackers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *