Senior Bowl: Otte vindere indtil nu…

Senior Bowl-ugen er i gang, og de første tre træningsdage er i bogen.

Og så er det tid til at gøre status, efter at nogle spillere har imponeret den ene dag, andre den næste dag. Typisk er der altid stor uenighed blandt eksperter og medier omkring, hvem der dag for dag klarer sig bedst, og hvem der skuffer, men efter tre dage er billedet klarere.

Vi giver her en række navne, som de bedste, amerikanske iagttagere, der har fulgt Senior Bowl-ugen i Mobile, Alabama, generelt er enige om har klaret sig godt. Der er bestemt flere bud, der er værd at nævne, me her er otte navne, du bør kende:

WR Quinton Patton, Louisiana Tech
Den generelle holdning er, at Patton har været én af de store vindere i Mobile. Han er ikke nogen superatlet, men Patton har været mere end solid og har hænderne og de atletiske evner til at blive en go-to-receiver i NFL, der er bedre på banen, end han umiddelbart ser ud til at være. Han løber nogle skarpe ruter og er effektiv i tæt trafik.

WR Marquise Goodwin, Texas
Det har ikke været super det hele, men Goodwin har under de første tre træninger bevist, at han er mere end blot en olympisk alet. Og det har været hans succeskriterium. Den ultrahurtige wide receiver, der deltog i længdespring ved OL i London, er stadig upoleret, og han er meget, meget lille (5’8, 179), men hans fart i fødderne er i særklasse. Og nogle talentspejdere har draget sammenligninger til både Steelers’ Mike Wallace og Bills’ T.J. Graham, der begge har en speed, der gør dem til farlige trusler.

WR Markus Wheaton, Oregon State
Wheaton havde en stærk 2012-sæson og har ifølge flere iagttagere haft en meget, meget god Senior Bowl-uge. Han har vist, at han generelt er en komplet receiver uden nævneværdige svagheder, og han har set sin værdi stige i denne uge.

OT Erik Fisher, Central Michigan
Hele ugen har NFL Networks draftguru Mike Mayock rost Fisher til skyerne, og efter onsdagens træning sagde Mayock, at Fisher minder ham om 49ers’ Pro Bowl-tackle Joe Staley (der også gik på college hos Central Michigan). Fisher har bare bedre evner end Staley, mener Mayock. Med sine 6 fod 7 inches og 305 pund samt 34 inches-lange arme har Fisher prototype-kroppen for en venstre tackle i NFL, og han kan stadig tage masser af pund på i vægt. Mere og mere taler nu for, at Fisher lander i draftens top 10. Ja, nogle folk i NFL mener endda, at han bliver valgt før Texas A & Ms’ offensive tackle, Luke Joeckel, der ellers betragtes værende den bedste offensive tackle i draften og et muligt topvalg.

OT Lane Johnson, Oklahoma
Det er svært ikke at være imponeret over supermobile Johnson, der var quarterback og tight end i junior college, og som selv hævder, at han trods sine 6 fod 5 inches og 302 pund har løbet 40 yards på 4,73 sekunder. Helt vanvittigt for en så stor spiller. Han har dog kun to års erfaring fra angrebslinjen og har stadig meget at lære, men ikke mindst til tirsdagens træning imponerede Johnson ifølge iagttagere. Og han har nu bevist, at han er en starter-type i NFL med et enormt potentiale.

DE Datone Jones, UCLA
Jones presser ifølge nogle eksperter nu på til første runde efter en generelt flot Senior Bowl-uge. Hans styrke og kraft gør en forskel for ham på banen, men han har også bevist, at han har et ganske godt antrit. Jones er kendt for sin “non-stop”-motor og har ifølge nogle medier skabt et “buzz” i Mobile blandt talentspejderne. Han har – ifølge flere talentspejdere – kroppen til at agere 3-4-defensive end i NFL.

DT John Jenkins, Georgia
Den enorme lineman fra Georgia har set sin værdi stige efter en fin uge, og første runde er bestemt en mulighed for ham. Han er med sin størrelse (6’5, 359 pund) bygget til at være en nose tackle i NFL. Der er dog store spørgsmålstegn ved Jenkins’ person, da han har haft problemer uden for banen. Og som en NFL-leder siger til NFL Network, vil Jenkins om fem år “enten have været i flere Pro Bowls eller være ude af ligaen”. Et “hit-or-miss”-talent.

CB Leon McFadden, San Diego State
Ifølge draftguruen Tony Pauline er McFadden én af tre spillere, som talentspejdere i NFL mener har hjulpet sig selv mest i denne uge. McFadden er fremragende på de korte distancer, og han er en meget mobil cornerback, der har stoppet den ene receiver efter den anden i “én-mod-én”-øvelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *