2013 NFL Draft: De sikre 32 – Defensiven

Som altid sætter vi her få dage før årets NFL Draft fokus på de spillere, der lige nu er i spil til at blive valgt i første runde, og nu gælder det de defensive spillere.

Og netop på forsvarsfronten er der nærmest vanvittig god kvalitet og dybde på flere af positionerne, og det starter på defensive tackle, hvor flere navne er i spil til top 10.

Floridas Sharrif Floyd har længe været sat i forbindelse med Oakland Raiders (#3), der er på jagt efter playmakers, men hvis det ikke bliver Floyd kan Utahs Star Lotulelei være valget. Den stoute lineman er også et bud hos Philadelphia Eagles (#4), Arizona Cardinals (#7) og synes at have sin bund ved Carolina Panthers (#14).

Missouris Sheldon Richardson er en anden defensive tackle, der kan gå i top 20. Richardson er enormt alsidig, og han har været nævnt i forbindelse med Panthers. Det samme har North Carolinas Sylvester Williams, der også er et varmt navn hos Dallas Cowboys (#18).

Outsider til første runde er Alabamas Jesse Williams, der godt nok har været skadesplaget men kun være i spil til Green Bay Packers (#26).

Mindre sikre førsterundevalg i parentes

Defensive tackles
Sharrif Floyd, Florida
Star Lotulelei, Utah
Sheldon Richardson, Missouri
Sylvester Williams, North Carolina
(Jesse Williams, Alabama)

Læs videre om defensive ends og 3-4 outside linebackers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *