2012 NFL Draft review: NFC South

Til trods for de manglende draftvalg fik New Orleans Saints valgt en spiller, der meget vel kan blive den bedste på sin position om nogle år. Her kan du læse hvem, der er tale om og om resten af NFC Souths draft.

ATLANTA FALCONS

Bedste værdi: OC Peter Konz, Wisconsin (#55/2)
Todd McClure er blevet 35 år, og den erfarne center er på vej ind i det sidste år af sin kontrakt. Konz var projekteret til at blive valgt i den nederste del af første runde, men hans skadeshistorie bekymrede flere hold, og derfor faldt han til midten af anden runde. I Konz får Falcons en meget NFL-klar lineman, der allerede som rookie vil kunne hjælpe på højre guard og fra næste sæson overtage jobbet som startende center efter McClure.

Dårligste værdi/mest risikable valg: OT Lamar Holmes, Southern Miss (#91/3)
Falcons handlede ned i tredje runde for at vælge Holmes og fik et femterundevalg fra Baltimore Ravens oveni hatten. Til trods for det ekstra valg var værdien ikke optimal. Holmes var projekteret til at gå et par runder senere, for selvom han er en udmærket run blocker, så er han et teknisk råt projekt som pass blocker. Den 6’5 og 323 pund store Holmes er en tidligere basketball-spiller, der først kom til Southern Miss i 2010 efter to år i Junior College. Holmes har en rigtig lineman-mentalitet og er hårdførd, og på sigt kan han måske blive Falcons’ venstre tackle. Men der skal arbejdes meget med hans talent.

Sleeper: DE Jonathan Massaquoi, Troy (#164/5)
Selvom Massaquoi også kommer fra Troy, er han på ingen måde en ny “DeMarcus Ware”. Men han er en ganske solid pass rusher, der trods en skuffende 2011-sæson tidligere i karrieren har vist, at han kan nå ind til quarterbacken. Det har Falcons brug for, og med en kreativ defensiv koordinator som Mike Nolan, så kan den alsidige Massaquoi hurtigt komme i kamp.

Læs videre om Carolina Panthers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *