2012 NFL Draft: De sikre 32 – Offensiven

USCs Matt Kalil er den bedste tackle i årets draft, og han har fortsat en helt reel chance for at blive valgt i top tre. Ryger han forbi Minnesota Vikings, så stopper hans fald før udgangen af top 10, men det er svært at se ham falde særlig langt. Iowas Riley Reiff er meget svær at projektere, fordi han bliver evalueret som guard af nogle hold. Sidste meldinger går dog på, at han ligger et sted i midten/bunden af første runde.

Stanfords Jonathan Martin ligner en tackle, der bliver overdrafted i bunden af første runde. Californias Mitchell Schwartz er på vej frem med stor kraft, men han ender næppe i første runde. Det skal dog ikke helt udelukkes.

Gruppen af guards er stærkere end i mange år, og der er en realistisk chance for, at der går fire i første runde. Stanfords David DeCastro er den højst rangerede, og ligner et lock i top 15. Nogle hold ser ham angiveligt også som offensive tackle. Georgias Cordy Glenn kan også spille tackle, og det hæver ligeledes hans værdi. Han forventes af brættet i top 25.

Både Midwesterns States small-school talent Amini Silatolu og Wisconsins færdige produkt Kevin Zeitler har stor chance for at blive valgt i bunden af første runde. Her har flere hold som Detroit Lions, Pittsburgh Steelers, San Francisco 49ers og Baltimore Ravens behov på positionen.

Kun én center har værdi til at blive valgt i første runde, men Peter Konz fra Wisconsin er måske ikke så højt rangeret på holds board, som man kunne tro. Hold som Tennessee Titans, Green Bay Packers og Baltimore Ravens er dog alle vilde med den intelligente Konz, der sagtens kan ende blandt de 32 sikre.

Mindre sikre førsterundevalg i parrentes

Quarterbacks
Andrew Luck, Stanford
Robert Griffin III, Baylor
Ryan Tannehill, Texas A&M
(Brandon Weeden, Oklahoma State)

Running backs
Trent Richardson, Alabama
(Doug Martin, Boise State)
(David Wilson, Virginia Tech)

Tight ends
Coby Fleener, Stanford

Wide receivers
Justin Blackmon, Oklahoma State
Michael Floyd, Notre Dame
Kendall Wright, Baylor
(Rueben Randle, LSU)
(Stephen Hill, Georgia Tech)

Offensive tackles
Matt Kalil, USC
Riley Reiff, Iowa
Jonathan Martin, Stanford
(Mitchell Schwartz, California)

Guards
David DeCastro, Stanford
Cordy Glenn, Georgia
Amini Silatolu, Midwestern State
(Kevin Zeitler, Wisconsin)

Center
(Peter Konz, Wisconsin)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *