2012 NFL Draft: De sikre 32 – Defensiven

Første runde af dette års NFL draft vil være spækket med forsvarsprofiler. Her kigger vi nærmere på, hvilke navne du kan forvente at se valgt blandt de 32 første.

Defensive end eller outside linebacker? Draften er som altid fyldt med hybridspillere, og ingen er mere alsidig end South Carolinas Melvin Ingram. Han kan spille end, nickel tackle, outside linebacker og inside linebacker, og der er stor chance for, at han ender i toppen af første runde.

Det samme gør sig gældende for defensive end Quinton Coples. Han er måske den mest talentfulde spiller på sin position, men også et mysterium, fordi han sjældent får det maksimale ud af sit talent. Ingen hold er angiveligt “vilde med” Coples, men han bør fortsat gå i første runde.

Syracuses Chandler Jones er “hot” her dagen før draften. Han var skadet sidste år me er spækket med potentiale, og derfor er han nu et solidt top 20-valg. Nogle mener endda, at han kan gå i top 10, fordi han både appellerer til 4-3 og 3-4 hold.

Illinois’ Whitney Mercilus er et sackmonster, men han har kun været produktiv i én sæson, og det vil bekymre nogle hold. Nogle kilder siger dog, at han er et “lock” i top 20. USC Nick Perry kan sagtens gå i første runde, men der er forskellige meninger om pass rush-profilen, der ligeledes kan ryge ud.

Kigger vi på de inderste defesive linemen, så er Mississippi States Fletcher Cox det sikreste valg i top 10. Han forventes af brættet mellem pick nummer fem og ni med Carolina Panthers som “sidste” aftager. LSUs Michael Brockers har masser af upside, men han er et teknisk råt talent, der mangler at udvikle sig fysisk og modenhedsmæssigt. Han ligner lige nu et stensikkert top 15 valg.

Memphis’ Dontari Poe blæste banen omkuld ved the Scouting Combine, men efter hold har gennemset hans game tapes, så er hans værdi faldet tilbage på det rette niveau. Poe ser ud til at blive valgt i bunden af første runde, men det er hverken utænkeligt, at han ryger i top 10 eller ud af første runde. Ud af første runde er der også en stor chance for, at Michigan States Jerel Worthy og Penn States Devon Still ryger. UConns Kendall Reyes har ligesom de to førnævnte en chance for kunne kalde sig førsterundevalg i løbet af fredagen.

Læs videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *